26/10/2022 - Δωρεά της ΟΑΚ στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ), στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς,  παρέδωσε στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας, αθλητικό υλικό για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του οργανισμού, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης του, στην προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και του ρόλου του ως επικουρικού σώματος των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα.
 
Το υλικό παρέδωσε σε συνάντηση την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΟΑΚ, ο Πρόεδρος κ. Νώντας Μεταξάς, ο οποίος ανέφερε ότι η πρωτοβουλία της ΟΑΚ είναι ελάχιστη προσφορά, που θα μπορούσε να συνδράμει στο τεράστιο έργο που επιτελεί  ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός.
 
Ο Συντονιστής Κλάδου Λευκωσίας Κ.Ε.Σ. Δημήτρης Φυλακτού, παραλαμβάνοντας το υλικό, ευχαρίστησε την ΟΑΚ για την προσφορά της, και διαβεβαίωσε ότι θα αξιοποιηθεί με τον πιο κατάλληλο τρόπο σύμφωνα με τις διαδικασίες του Κ.Ε.Σ. 
 
Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η εκπαιδευόμενη Κοινωνική λειτουργός ΚΕΣ – Κλάδου Λευκωσίας Κωνσταντίνα Κολώνια. και οι Λειτουργοί της ΟΑΚ Έρικα Σοφοκλέους και Δόξα Ευγενίου.