21/08/2023 - Υποχρεωτικά Διαδικτυακά Μαθήματα της ITF για U18 και κάτω

Διαδικτυακά Μαθήματα της ITF για ένταξη των νέων αθλητών στο χώρο της Αντισφαίρισης (Υποχρεωτικά)
 
- Νέα υποχρεωτικά διαδικτυακά μαθήματα για νέους αντισφαιριστές ηλικίας 18 ετών και κάτω σε βασικά θέματα όπως οι διαδικασίες συμμετοχής, ο κώδικας δεοντολογίας του διαγωνισμού και η ακεραιότητα.
- Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους νεαρούς αθλητές γνώση σημαντικών διαδικασιών εντός και εκτός γηπέδου καθώς συνεχίζουν την πρόοδό τους μέχρι το ITF World Tennis Tour και πέρα από αυτό.
- Δωρεάν πρόσβαση σε μαθήματα που παρέχονται μέσω της ITF Academy - της επίσημης εκπαιδευτικής πλατφόρμας της ITF για αθλητές, προπονητές, γονείς, αξιωματούχους και διαχειριστές.
Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) έχει ξεκινήσει μια σειρά υποχρεωτικών διαδικτυακών μαθημάτων για νέους αθλητές, παρέχοντας ζωτικής σημασίας εκπαίδευση σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ακεραιότητας, των προτύπων συμπεριφοράς, των πληροφοριών τουρνουά και της προστασίας.
Κάθε παίκτης ηλικίας 18 ετών και κάτω με ενεργό Διεθνή Αριθμό Αναγνώρισης Παίκτη Juniors (IPIN) πρέπει να ολοκληρώσει τρία υποχρεωτικά μαθήματα μέχρι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. 
Από τις 25 Σεπτεμβρίου, οι παίκτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο διαδικτυακό σύστημα IPIN που τους επιτρέπει να εισέλθουν ή να αποχωρήσουν από τουρνουά που έχουν εγκριθεί από την ITF. 
Τα τρία υποχρεωτικά μαθήματα είναι:
ITF World Tennis Tour Juniors 1 – Προ-τουρνουά 
ITF World Tennis Tour Juniors 2 – Κατά τη διάρκεια του αγώνα
Εισαγωγή στις αξίες και την ακεραιότητα στο τένις
Κάθε ένα από τα τρία μαθήματα διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να ολοκληρωθεί, με ελκυστικό περιεχόμενο για την υποστήριξη της μάθησης.
Όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα θα είναι διαθέσιμα σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά).
Ο λογαριασμός IPIN ενός παίκτη συνδέεται με την ITF Academy και οι παίκτες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα μαθήματα ITF Academy χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία σύνδεσης. 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου