30/10/2023 - Στενή συνεργασία ΟΑΚ με Tennis Europe

Ο Δημήτρης Λεοντής υποδέχθηκε στα γραφεία της ΟΑΚ την Στέφανη Καμπέρη και τον Dima Leifman
 
Μία εξαιρετικά σημαντική και εποικοδομητική συνάντηση είχαν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της ΟΑΚ  Δημήτρης Λεοντής, με την κα Στέφανη Καμπέρη (Head of Junior Tennis) και τον κ. Ντίμα Λέιφμαν (Manager, Marketing & Officiating), στην παρουσία της Διοικητικού Λειτουργού της ΟΑΚ κ. Έρικας Σοφοκλέους. Me τους δύο αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Tennis Europe), συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
 
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που διεξάγονται στην Κύπρο κάθε χρόνο, και τέθηκε από πλευράς ΟΑΚ, το αίτημα αυτά να αυξηθούν κατά το 2024, ενδεχόμενο που κρίθηκε κατ’ αρχήν θετικά, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις σε γειτονικές χώρες. Η Κύπρος θεωρείται αυτή τη στιγμή ο πιο ολοκληρωμένος αθλητικός προορισμός στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου, αφού συνδυάζει, πέραν των αθλητικών και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, τον πολύ καλό καιρό ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες, το γεγονός ότι είναι η μόνη χώρα που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και παράλληλα έχει σταθερότητα και ασφάλεια στο εσωτερικό της. 
 
Δεύτερο θέμα που τέθηκε και αντιμετωπίστηκε θετικά και από τις δύο πλευρές, είναι το ενδεχόμενο να διοργανωθεί στην Κύπρο τον ερχόμενο Γενάρη, ένα από τα Group των Winter Cups U12. Τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
30 Οκτωβρίου 2023