23/11/2023 - Ο Δ.Ηροδότου το ITF Coaching High Performance Players (ITF Level III)

Επιτυχής παρακολούθηση του ITF Coaching High Performance Players (ITF Level III) από τον Δημήτρη Ηροδότου

Ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ηροδότου, αποτελεί η επιτυχής παρακολούθηση και & συμπλήρωση του Εκπαιδευτικού Προπονητικού Σεμιναρίου ITF Coaching High Performance Players (ITF Level III). 

Το Σεμινάριο που εντάσσεται στα προπονητικά προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Μακεδονία από 02-14/10/2023, και θεωρείται πολύ υψηλού επιπέδου. Σε αυτό η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής που αυτό το διάστημα προετοιμάζει την ομάδα Davis Cup για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο το Μαρόκο τον προσεχή Φεβρουάριο, έγινε ο πρώτος Κύπριος προπονητής που παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς το εν λόγω εκπαιδευτικό σεμινάριο. 

Ο Πρόεδρος της ΟΑΚ Δημήτρης Λεοντής συγχαίρει τον Δημήτρη Ηροδότου για την επιτυχία, και θεωρεί ότι οι πρόσθετη κατάρτιση του καταξιωμένου κύπριου προπονητή, θα βοηθήσουν όχι μόνο την Εθνική ομάδα, αλλά και το σύνολο της κυπριακής Αντισφαίρισης. 

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
22 Νοεμβρίου 2023